Girona FC × en la web de aficionados del Girona FC.
Girona FC
La red social de aficionados del
Girona FC

Homenatge als socis

alex96hercules Por alex96hercules

el 31-08-2012 a las 22:34

Girona FC
Girona FC

En aquest proper partit a Montilivi, que enfrontarà al Girona FC i a la Ponferradina, el club blanc-i-vermell vol fer un homenatge a quatre socis en representació de la seva massa social. Tots ells tenen un denominador comú: són fidels seguidors del Girona. Un és el soci més antic del club, amb el carnet número u. Es tracta de Ramon Marró. Els altres són, Josep M. Caravaca i Rafael Baone, els dos penyistes més veterans. El quart abonat, Manuel Moreno, juntament amb la seva dona i fill no es perden gairebé cap desplaçament de l’equip fora de casa i viatgen amb cotxe particular des de fa vàries temporades.

Ells representen el cor de l’afició gironina. Per això, poc abans de començar el partit se’ls lliurarà la samarreta oficial del primer equip signada per tots els jugadors. Josep M. Caravaca, en nom de tots ells, farà la sacada d’honor.

Durant aquesta tercera jornada de la Lliga Adelante, el Girona FC també ha convidat als representants del moviment “1 català, 1 arbre” que vetllen per la reforestació de l’Alt Empordà després dels incendis, i que posaran samarretes a la venda, els diners dels quals aniran destinats a la causa.

Fuente: www.gironafutbolclub.com
Tu comunidad,
en tu móvil
2 VOTOS

Gracias por colaborar con nosotros. En breve comprobaremos la noticia que has denunciado y actuaremos consecuentemente.

Comentarios

¿Quieres participar en esta sección?

Si ya eres miembro, entra / loguéate.

Si aún no estás registrado en girona.incondicionales.com: