Girona FC × en la web de aficionados del Girona FC.
Girona FC
La red social de aficionados del
Girona FC

Jandro assegura que continuarà ´si hi ha un projecte esportiu amb cara i ulls´

¡Valora el tema!
Total

 

0 votos

El migcampista té contracte en vigor i vol seguir, però no amaga que "no vull que es repeteixi un mal any com el passat"

 

Crida a la calma. A la tranquil·litat. Però amb un missatge clar i directe cap a la directiva del Girona. Jandro Castro, un dels pals de paller del vestidor de Montilivi, un dels jugadors amb més qualitat de la primera plantilla, té la intenció de continuar. Vol seguir i ho té clar. Però no a qualsevol preu. Jandro, veient que el club pràcticament no ha realitzat cap moviment i com a manca de dues setmanes per tornar a l'activitat encara els papers estan força molls, es mostra a l'expectativa a l'hora de prendre una decisió definitiva. Té contracte en vigor i no té la intenció de moure's de Girona, però no amaga que "si no hi ha un projecte esportiu amb cara i ulls" seguirà els passos d'Albert Dorca, qui dijous passat feia les maletes rumb al Racing. El garrotxí, això sí, acabava contracte.
"Ara mateix tot està massa verd i no sé què és el que passarà. Queda relativament poc temps per tornar als entrenaments i pràcticament no s'ha fet cap moviment. En un principi la meva intenció és seguir, però s'ha de veure encara com va tot", explicava ahir el migcampista asturià. Jandro té encara un any de contracte amb el Girona i té la intenció de complir-lo. "No em vull moure", assegurava el jugador. Si més no, la sobtada marxa d'Albert Dorca i el veure com el club encara no ha perfilat la plantilla per a la temporada vinent el fan dubtar. "S'ha renovat a molt poca gent, Dorca ha marxat, encara no s'ha pagat tot el que se'ns ha de pagar... La veritat és que no vull passar un any com l'últim que he viscut", reconeixia.
Jandro és conscient que la direcció esportiva treballa per confeccionar una plantilla més "barata" que fa un any, ja que s'ha parlat amb alguns futbolistes que encara tenen contracte perquè se'ls rebaixi el sou pel bé de l'entitat. No és el cas de l'asturià, que revelava que sobre aquest aspecte encara no n'ha parlat amb el seu representant: "Fa un parell de setmanes que no parlo amb el meu agent, per la qual cosa no sé res d'això. Si em volen abaixar el sou, que m'ho diguin. A ningú li agrada, això és evident, però també s'ha de ser conscient que travessem una època complicada i que s'ha de fer un esforç. Igualment, encara no tinc constància d'això".
Tampoc serà per ofertes d'altres clubs, ja que Jandro és un dels jugadors amb més cartell del Girona. "He tingut algunes propostes, sobretot quan semblava que baixaríem a Segona B. Ara s'ha refredat tot una mica, però allà n'hi ha. Si volgués moure'm del Girona només em caldria parlar amb el meu agent perquè em busqués un destí. Però no és la meva intenció. M'agradaria quedar-me, però per això hi ha d'haver un bon projecte esportiu. Sé que m'entendré amb en Rubi i que m'hi puc trobar bé. Però repeteixo, hi ha d'haver un projecte sòlid i amb cara i ulls".
També va valorar Jandro la marxa d'Albert Dorca, un jugador d'allò més important dins el vestidor blanc-i-vermell, al Racing de Santander que entrena Juan Carlos Unzué: "És un pal, la veritat. Per al club, ho dic, perquè per a ell és un pas endavant. Me n'alegro molt perquè és un jugador que, tot i que no el coneixia al principi, sempre m'ha meravellat. Jo li deia que tenia futur. I així ha sigut. Ara, és un cop per a l'equip...".

Tu comunidad,
en tu móvil

Si en jandro continua i esta be com a minim jugarem com al final de la temporada

Jandro es un crack pero la edat ja li pesa una mica, es a dir que cuan estigem al tram final poder afluixa una mica...pero si el principi de lliga juga com ell sap disfrutarem molt

Eres un excelente jugador, que has ayudado a llegar muy lejos a este equipo. Saludos desde Cadiz

Respuesta rápida

¿Quieres participar en esta sección?

Si ya eres miembro, entra / loguéate.

Si aún no estás registrado en girona.incondicionales.com: