Girona FC × en la web de aficionados del Girona FC.
Girona FC
La red social de aficionados del
Girona FC

narcis julia

Antes de crear un nuevo artículo, accede al buscador y comprueba que no tenemos el artículo que intentas crear. Si no existe créalo y si ya existe puedes editarlo para añadir la información que no tenemos. ¡Gracias!

Denuncia

Por favor indica el motivo por el que quieres denunciar el artículo

Por favor, copia y pega el párrafo/s que estás denunciando para localizar el texto dentro del artículo. Gracias.

narcis julia

Enviar a un amigo

A finals de la dècada dels setanta hi debuta a les files del girona fc, que per aleshores militava a la Segona Divisió B. La seua progressió va cridar l'atenció del Real Zaragoza, que el va fitxar al 1982. En principi hi forma amb el filial saragossista, el Deportivo Aragón.

A la temporada 85/86 hi puja al primer equip i debuta a la màxima categoria. El gironí hi militaria a les files del Zaragoza fins la seua retirada al 1994. En total, hi va jugar 183 partits i va anotar 3 gols, tot guanyant dues Copes del Rei (1986 i 1994).

Després de penjar les botes, ingressa a l'equip tècnic del Zaragoza, combinant el juvenil, el filial i el primer equip (en ambdòs darrers casos com a segon entrenador). Al 2001 retorna al Girona FC en qualitat de director esportiu. En eixa època baixarà a la banqueta per dirigir el conjunt català a la lligueta d'ascens a Segona B, que finalment assoleix.

Al 2004 marxa amb l'entrenador Víctor Fernández, que ja l'havia dirigit com a futbolista, per ocupar la banqueta del FC Porto i del Real Zaragoza. A la campanya 09/10 es fa càrrec de la banqueta del Girona FC, ara a Segona Divisió.

Página creada por albertb

Es probable que este artículo contenga material de la Wikipedia este material se usa de acuerdo a los términos de la licencia libre de documentación GNU